... škoda, už som sa tešil, že si prečítam chilli soft pornografický príbeh (o to pikantnejší, že ho píše baba), nakoniec sa z toho vykľul len lacný mravoučný príbeh pre "mladé neskúsené husi", navyše veľmi nevieryhodný: ten Javier Marco (ináč dosť idiotské meno, prevzaté asi z argentínskych seriálov) je teda riadny blb - babu, ktorej zatiaľ vyká, obťažuje v prostredí kancelárie vsúvaním rúk pod sukňu - tak sa správajú azda iba dedinskí burani a nie úspešní lámači ženských sŕdc.

Doslova každá žena sa dá zbaliť, ak použijete vhodný "dobývací rituál" - jeho hlavnou súčasťou sú vhodne volené slová vo vhodnom čase a prostredí, oveľa neskôr prídu na rad nenápadné i nápadnejšie dotyky, potom vône a pachy, a  celkom nakoniec, po prekonaní intímnej osobnej zóny, celá tá prírodou naprogramovaná feromónová chémia, ktorá spôsobuje u omámenej obete stratu racionálneho uvažovania, totálne rozpustenie morálnych zásad, podlamovanie kolien a klesanie do horizontálnej polohy...
(Čítal som, že akýsi tirolský chasník balil baby na tancovačkách tak, že po svižnom tanci im utieral spotené čelá vreckovkou, ktorou si predtým vyutieral svoje spotené podpazušie, presýtené mužskými feromónmi - a devy mu padali do náručia. Chalani, skúste to! :-)
Marco fiamme Javier