Dakujem Ti veľmi pekne za milý komentár :) ... ešte som nadtým neuvažovala pretože nemyslím, že by v nom bolo vela ludí, asi by si bol jediný, ale možno aj za to by ho stálo založiť ;) Nechcem písať dáko krkolomne, píšem tak ako to cítim a ako ma to baví, síce chcem vymýšľať originálne obrazy ale nie ktoré nebudú v ľudoch vyvolávať pocity, či už kladné alebo záporné. Ja už ani neviem čo ma viedlo k napísaniu tejto básne, ale určite to neboli moje skúsenosti chválabohu, mna strašne často inšpirujú skladby mojich oblúbených kapiel :) to je asi tá najväčšia inšpirácia a potom moje okolie, čo sa deje v životoch mojich blízkych ...

 Three days grace poznám :) majú skvelé skladby, jedna ich skladba patrí k TOP5 mojich oblúbených skladieb :) volá sa ANIMAL I HAVE BECOME :) ... síce som od nich veľa skladieb nepočula ale táto sa mi zapáčila na prvé počutie :D ... :) mám veľmi rada zmysluplné texty ktoré o niečom vypovedajú :)

 Môj sen je vydať knihu, ale nejak mám strach že by si ju nikto nekúpil. Vôbec neviem ako by som mala postupovať ak by som chcela vydať zbierku mojich básní ... lebo by to bol môj splnený sen :)

 Ešte raz dakujem Adam :) veľmi si ma týmto komentárom potešil :)