Nazdar Joujou,

som rada, že sa Ti to páčilo. Hm, k tým detailom. Ja teda nie som jazdec, aj keď na koni som párkrát sedela. Možno nie stehnami, možno lýtkami by bolo výstižnejšie, neviem. Lebo stehnami toho veľa nenazvieraš, keď tak teraz nad tým rozmýšľam. Vďaka za postreh. ;)

Čo sa týka slova novoty, neviem, ako sa k tomu postaviť. Ono celkovo mi niektorí ľudia "vyčítajú" použitie istých slov. Neviem, či Tvoja pripomienka sa k ním dá zaradiť, obvykle ide skôr o o akési "slangy" alebo "novotvary", ktoré im nepasujú do "vznešeného" fantasy. Neviem, či je to naozaj neprimerané, alebo to pripísať môjmu odľahčenému štýlu... ja mám prosto iné vyjadrovanie a moje postavy sú istým spôsobom trocha švihlé. Ale možno sa len vyhováram. Každopádne, s novotami to asi nesúvisí, takže rozoberám niečo iné. Možno len autorka je nevymáchaná :D

A hm, už si presne nepamätám, čo som Ti dala čítať, ale paradoxne, o tejto poviedke som si myslela, že bude lepšia, ale v súťaži dopadla o dosť horšie, než predchádzajúca. Ono, asi závisí aj od chutí poroty. Tak som si povedala, že skúsim zavesiť, aké budú vaše chute. :)