1975
Kope vás múza
12.12.2009 - 15:21
0
35
1089

Poézia ako kameň úrazu

Chlapci a dievčatá

mám pre vás radu

kašlite na úspech

majte to za hru

 

píšete pre seba ? alebo pre druhých ?

jedno je

pokiaľ nejde o činne zárobkových

úspech je ?

je

no ty ho nedosiahneš

čakáš to vo vnútri

na ústočká spadneš

obiješ si obočie

budem sa ti smiať

ty čakáš hrad

 

no dostaneš maT

 

vravím ti netvor

vykašli sa nato

netvor

to som ja 

čaká ma peklo

 

ak už jedinú radu dať mám

tvor 

je to odmena

buď tvorom pre seba

nie pre druhých - čo ťa aj tak klamú

Pridať nový komentár

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
79
Počet nazbieraných
4, 135
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť