2021
Kope vás múza
05.01.2011 - 21:55
0
37
1139

Recept na báseň

Zober pero biely papier

môže byť aj farebný

 

perom napíš -  ťahom ruky

 

odkaz svetu dôverný

______________________

 

Pridať nový komentár

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
79
Počet nazbieraných
4, 135
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť