Bum a bum, cítiš to? Srdce mi búcha
Šialene, zbesilo, mňa vôbec neposlúcha
Hoc cítiť ho nechcem, stále sa hlási
Jediná možnosť, len ty ma spasíš
Keď bežím tak pre tvoj pár očí
Keď padám tak bez teba by som neskočil
Čo robím? Snažím sa nezošalieť
Z toho že neviem byť kde je tvoj svet
Už viem čo ma jediné v živote spasí
Od teba kúsok pečenej klobásy
V klobáse je veľa cholesterolu
Ten môže v srdci hrať podstatnú rolu
Už si len prajem aby naša láska
Bola tak chutná ako klobáska
Comments
Pridať nový komentár