1858
Kope vás múza
22.12.2009 - 22:17
10
166
2587

Ticho po búrke

Ticho pred búrkou, ticho po búrke...

Po búrke cítim ja. Koľko sa mi zomlelo vecí naraz a presne iným spádom ako malo. Pekne si sama hnojím život, ale nič z toho nikdy dobré nevyrastie...Nerozumiem, ako môže relatívne zdravý mladý človek sa rozpoltiť a raz byť dobrým ,hravým neviniatkom a na druhej strane ovládaný akoby diablom, ktorý nemá zábrany v ničom...Odkiaľ sa to berie? Odkiaľ sa berie tá pretvárka? A neustála...už nevládzem, ďalej takto žiť. Ako si mám sama pomôcť? Čo urobiť , napraviť? Toľko krát sa snažím a stále zlyhám...Ako ďalej, ako ďalej...?

Comments

Pridať nový komentár

Neviem či sa mi to len zdá, alebo je to pravda, ale pripadá mi to ako taký výlev z rôznych emócií, ktoré sa ti preháňali dušou. Nebudem teda hodnotiť štýl, akým to je napísané, pretože tam máš chybičky, ktoré by som zmenila. Keďže však ide o spleť emócií, chápem ťa. Ja sama som občas prežila podobné obdobia a ešte ich mnohokrát i prežijem, je to normálne. Určite sa však netreba vzdať, vždy sa nájde dôvod, pre ktorý žiť. Mne sa to páčilo, štýlovo je to pre mňa taký priemer. Múze zdar! :-)
Zdvojilo mi náhodou komentár, preto sú dva :-D Prepáč :)
Teda... prepáč Zrenička, snáď ti to nebude prekážať... Ale... fakt, už nad tým premýšľam hodnu chvíľu, obzerám, prezerám, kombinujem, no neviem prísť na princíp toho hodnotenia, ktoré nám tu pribudlo :) Mohol by mi to nejaký dobrý človek ozrejmiť? :-o :) Kto vlastne hlasuje? Lebo keď som pridávala komentáre, tak som tam nevidela nič ako "pridať hlas" alebo... a tomu "nie je Priemerne" tiež nerozumiem... a čo znamená číslo? Keď potom v zátvorke je počet hlasov? :-o Pardon, že sa tak blbo pýtam ale naozaj ma to zaujíma, lebo hlasovanie je podľa mňa dobrý nápad, len mi to dnes asi nejak nepáli... Ďakujéém :)

... :) Pri tých hviezdičkách sa ti ukazuje číslo, ktoré si prípespevku pridala ty :) 1,2,3 atď. Veďla je vypočítaný primer hlasov: tentoraz je to 3, pretože oba hlasy (vedľa máš počet hlasov) hlasovali za tri body pre príspevok = priemerné dielko :)Hlasovať môže podľa mňa každý - prihlásené i neprihlásené osoby, toto som si ešte nestihla ozrejmiť :D Hlasy pridávaš tak, že klikneš na hviezdičky :D keď chceš dať 3 hlasy, klikneš na tretiu, keď 4 na štvrtú :) Vedľa sa ti vždy ukáže, čo to znamená: priemer, výborné a pod. :) Dúfam, že som ti to ozrejmila dostatočne :D 

A to...? Počkať a to odkiaľ si taká informovaná? :D či len ja som vrzda? :D:D:D:D:D A kde som preboha pridala príspevku číslo? :-o tomuto nerozumiem asi trochen... že som si nič nevšimla... no idem to obzreť. Zatiaľ dík
Tak to si kamka, keď ti to nevadí :D spýtala by som sa pri vlastnom príspevku, ale nerada si dávam sama komentáre :( :D
Takýto typ hlasovania je na viacerých stránkach :D preto to viem :D   
Nemyslím si :-D Každý má info z inej strany :D  

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
39
Počet nazbieraných
2, 756
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť