1881
Kope vás múza
25.11.2013 - 20:29
2
53
1581

Slušnosť káže, vodku pije.

Hnus, sex a dekadencia...

Vsetci sa tvaria, ze je to zle a nepripustne a pritom kazdy to z casu nacas pouziva ako prostriedok vymanenia sa zo sveta systemu a vnutornych panelov zvierajucich pocit menom CIT.

Klamari...vacsina. Len sa nepozriet do svojho vnutra, zrkadla svojej duse cez tie dve bulvy roznych farieb, ktore sa vedia tak dynamicky tvarit. A to pritom nevieme, alebo skor nechceme, ze ta ista dynamika je aj o cosi hlbsie v DUSI.

No a zevraj hranice. Ake? Kde? Pretoze neexistuje NEKONECNO? Opat hranica, lebo vsetko ma svoj koniec?

Otvor sa, pluj, kric

Comments

Pridať nový komentár

Hm, toto mi pripadá ako výkrik niekoho, koho aktuálne niečo naštvalo... byť naštvaný nie je zlé, ale nie je lepšie nechať to odstáť a dať tomu nejakú formu? Lebo „všetci“ a „každý“ sú silné slová. A navyše nepravdivé. Nerozumiem poslednému odstavcu o nekonečne, podľa mňa sa tam vôbec nehodí, nemá s predošlou témou nič spoločné a ak má, chýba mi prepojenie. Nejaké síce tuším, ale vôbec neviem, či správne. A kde sa podela diakritika?

Presne ide o to vyvolať otázku , kde je diakritika. schválne písané bez, ako aj to, čo je písané...hranice, morálka, schovávanie sa za činy druhých a nebranie zodpovednosti za seba, jedine ukazovať prstom na druhých. A potom ešte , čo je vlastne pravdivé, kto to vie vysvetliť?

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
39
Počet nazbieraných
2, 756
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť