2284
Kope vás múza
04.09.2011 - 18:18
2
114
3213

Ako napísať báseň

Ako napísať báseň?,

Pýtam sa zas a znova,

no na myseľ mi neprichádzajú

žiadne správne slová.

O láske písať? O utrpení?

Či mlák po snehu slnení?

 

Lámem si s tým stále hlavu,

podopieram ťažkú bradu.

Papier je však stále prázdny,

pero túži ho už brázdiť.

 

A tak píšem naň tie slová,

čo mi v mozgu bzučia,...olá.

Báseň je už na svete,

tak čo na ňu poviete?? 

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
33
Počet nazbieraných
3, 475
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť