2546
Kope vás múza
05.09.2013 - 21:59
1
42
3264

Báseň matky nenarodenému dieťaťu

Báseň venovaná jednému anjelikovi do neba... ♥ BÁSEŇ MATKY NENARODENÉMU DIEŤAŤU Dva tlkoty a jedno telo Láska dar najväčší chcela dať nám Moje bruško zguľatelo Prvý obrys tela, tvoja tvár. Dve duše a podstata jedna Tak život zmysel dával mi I mesiac svietil jasnejšie A krajšie boli pre mňa dni. Dva životy- telo matky Tvoj rast a pohyb cítilo Krásne to boli žitia počiatky Od šťastia plakať sa mi chcelo. Bolo tomu tak... No ten krásny živý sen Zrazu odletel ako na zimu odlieta vták. Tie chvíle prekrásne... Tak rýchlo si prišlo do našich životov, Tak rýchlo bolo vytrhnuté Ako keď kvet v tráve začne pučať A ľudská noha ho prišliapne. Tráva ostala sama Slza šťastia sa tak na smutnú zmenila Kde kedysi radosti bolo veľa Teraz je bolesť- smrť život zatienila. Už žiadne tato, mama... Dva tlkoty a jedno telo- Osirelo, Dve duše a podstata jedna- Opustená, biedna, Dva životy- telo matky Ručičky života nedajú sa pretočiť spiatky.

Comments

Pridať nový komentár

tema pekna, smutna, no to spracovanie, co ja viem, boli tam aj svetle miesta, no som si ista, ze by si to zvladla aj lyrickejsie...

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
16
Počet nazbieraných
1, 216
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť