2326
Kope vás múza
https://blog.enigma.sk/wp-content/uploads/2017/05/IMG_20170502_181540-1.jpg
28.02.2012 - 18:29
4
72
1691

Dvere

Dnes ostala som stáť

kde dva mocné piliere držali Tvoj hrad

a z neba padal biely sneh

 

Tam uprostred tých nemých stien

cítiac vločky na perách

som vedela, že máš ma rád

 

opäť raz

 

A znova a zas

dostal si ma do kolien

keď zastala som pri dverách

ktoré si Ty otvoril

hoci ja som nestlačila kľučku

 

A započal si novú stať

Comments

Pridať nový komentár

Tak teraz si sa fakt prekonala, toto je super! naozaj sa mi to veľmi páči. podľa môjho gusta, krásne a citlivé. len tá stať mi tam dáko škrípe. ale je to naozaj utešené dielko :)

Majka ďakujem, takáto pochvala od Teba naozaj poteší :) Teda niežeby od niekoho iného nepotešila, ale Ty si akurát v týchto veciach doma a píšeš ich veľmi dobre.

S tou staťou môžeš mať pravdu. Ono, je tam viacero miest, o ktorých som pochybovala (alebo skôr pochybujem). Dosť som váhala, či to vôbec vešať, toto bolo pre mňa také experimentálne, nezvyknem týmto štýlom písať - hoci celkovo rozlišovanie na štýly je pre mňa len veľmi hmlisté. :) Tak ešte raz vďaka. :)

Veď už tu nerobte patrónku zo mňa :D som len obyčajný človek a milión ľudí píše lepšie ako ja. ale ďakujem :) naozaj si to cením :)

Nooo ja si myslím, že tento experiment sa ti teda podaril a sekne ti to :) a myslím to vážne a úprimne. teším sa na ďalšie :) ak teda nejaké plánuješ.

Nuž, asi si sama neuvedomuješ, aká si vlastne dobrá ;)

Hah a vďaka, uvidíme, či bude nejaké "ďalšie" :) Rozhodne veci neplánujem. Uvidíme, aké podnety prídu a akým spôsobom to mňa "vypadnú"... :D

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
54
Počet nazbieraných
5, 582
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť