1826
Kope vás múza
27.08.2009 - 15:27
6
108
1803

Posledné momenty

Sklúčená,
na dne,
bez tvojho záujmu,
vidím iba tvoj odvrátený chrbát.

Opustená,
so zlomeným srdcom,
chcem iba ukončiť
tieto dni.

Zúfalá,
s doráňanou dušou,
beriem do ruky dýku,
stretla sa s mojím srdcom.

Bezmocná,
zdrvená,
blúdim v myšlienkach
za tebou.

Môj dych ťa volá,
ľahostajnosť,
nič iné už ku mne necítiš.

Viečka oťaželi,
stratila sa vôľa žiť.
Umierajúc volám ťa,
nepočuješ?
Ohluchol si voči môjmu hlasu.

Tak zbohom láska,
už nevládzem.

Comments

Pridať nový komentár

Premýšľala si nad založením vlastného fanclubu? Bol by som členom ;) ... Páči sa mi jednoduchosť s akou píšeš, možno aj z toho dôvodu, že aktuálny štýl písania poézie je ehm zaujímavý (množstvo pekných slov pohromade, alebo proste slov, bez súvisu ... keby to chcem tak, prelistujem si radšej slovník ...) "Posledné momenty" mi imponujú tým strateným priam až samovražedným tónom (a to nie som EMO :D )... poznáš kapelu Three Days Grace? Trochu tvrdšia hudba, ale texty, by sa ti páčili ... hlboké - život, láska, sklamanie, smrť (a v tom je pravá poézia). Pokračuj v začatom ... a ešte jedna rada, tie básne, ktoré si doposiaľ uverejnila by mohli tvoriť peknú básnicku zbierku, nemyslíš? Never too Late ... Adam Gabriel Tatingeyev

Dakujem Ti veľmi pekne za milý komentár :) ... ešte som nadtým neuvažovala pretože nemyslím, že by v nom bolo vela ludí, asi by si bol jediný, ale možno aj za to by ho stálo založiť ;) Nechcem písať dáko krkolomne, píšem tak ako to cítim a ako ma to baví, síce chcem vymýšľať originálne obrazy ale nie ktoré nebudú v ľudoch vyvolávať pocity, či už kladné alebo záporné. Ja už ani neviem čo ma viedlo k napísaniu tejto básne, ale určite to neboli moje skúsenosti chválabohu, mna strašne často inšpirujú skladby mojich oblúbených kapiel :) to je asi tá najväčšia inšpirácia a potom moje okolie, čo sa deje v životoch mojich blízkych ...

 Three days grace poznám :) majú skvelé skladby, jedna ich skladba patrí k TOP5 mojich oblúbených skladieb :) volá sa ANIMAL I HAVE BECOME :) ... síce som od nich veľa skladieb nepočula ale táto sa mi zapáčila na prvé počutie :D ... :) mám veľmi rada zmysluplné texty ktoré o niečom vypovedajú :)

 Môj sen je vydať knihu, ale nejak mám strach že by si ju nikto nekúpil. Vôbec neviem ako by som mala postupovať ak by som chcela vydať zbierku mojich básní ... lebo by to bol môj splnený sen :)

 Ešte raz dakujem Adam :) veľmi si ma týmto komentárom potešil :)

Čo to máš za looserské nápady?!

Prečo by si mala zakladať fanklub?

Snáď sme tu od toho my fanúšikovia, nie?

:D:D:D

 

Ale musím povedať, že skutočne máš nádhernú tvorbu.

Vo všeobecnosti, ale hlavne tú poéziu. ;-)

 

PS: Hlásim sa ako prvý kupec. 

tak toto som v živote nečakala že budem mať fanúšikov :-o .. dakujem vám za to aj tebe Adam aj tebe Dušan, ani neviete ako si to cením ... no tak ked prídem na to ako vydať tú zbierku :D tak budeš prvý ktorý o tom bude vedieť :)
S tým fanclubom to mala byť len sranda ... ale asi si to neodhalil, keď ma hneď nazývač loserom, btw loser je len s jedným o ... ok práve som ti to oplatil, takže are we good now?
Čo sa hneď urážaš. Však ja som len pokračoval v srande. Ech, škoda reči - bodaj ťa múza kopla niekam! :D Ale mám ťa rád Tatingeyev... ;-)

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
21
Počet nazbieraných
2, 057
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť