1808
Kope vás múza
13.05.2011 - 17:07
2
74
1189

Mala to byť iba báseň o vôni dažďa.

Je tesne pred

                     dažďom

zmyje krivé slová

A ochotníci zahrajú nové predstavenie.

V slzách sa zlomí

            Hlas

vo vetre nepočuť...

len odrazy (jeho) pier

Od seba a k sebe.

                   Melodramatické

Repliky aktérov.

Orbitály zasypali odpadom

A on vypil všetko mlieko

             Z oblohy

Cítiť pohyb.Na jazyku.Deň.

Opúšťa.

       Odpúšťa.

                Pripúšťa.

sebe a od seba.

         Nočný dážď.

Zase bude chytať vodu

Rukami čo nemajú tušenie.

vôňu dažďa

            milovala           

jeho...

        a od seba.

Comments

Pridať nový komentár

Nechápem prečo toto ostalo bez komentárov. nádherná báseň :)

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
17
Počet nazbieraných
1, 330
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť