1620
Kope vás múza
19.08.2009 - 10:04
9
157
1749

Dážď ukryje slzy...

Dážď ukryje slzy, Ktoré tečú mi po lícach. Dážď ukryje slzy, Ktoré pochádzajú z môjho vnútra. Dážď ukryje slzy, Ktoré bolia viac ako svet celý. Dážď ukryje slzy, Ktoré sprevádzajú tiché vzlyky. Dážď ukryje slzy, Ktoré nemajú zmysel. Dážď ukryje slzy, Ktoré sú z lásky. Dážď ukryje slzy, Ktoré sú z nenávisti. „Dážď ukry mi slzy, Ktoré tečú mi po lícach. Dážď ukry mi slzy, Ktoré sú z môjho vnútra. Nech nikto nevidí, Že ma srdce bolí. Nech nikto nevidí slzy, Ktoré sú z mojej lásky. Nech nevidia slzy Splodené temnotou. Nech nevidia slzy S nenávisťou.“ Dážď ukryje slzy, Ktoré nemajú zmysel. Dážď ukryje slzy A nepýta sa prečo sú. Dážď ukryje slzy A zachráni ma pred svetom. Dážď ukryje slzy, Ktoré tečú mi po lícach. Dážď ukryje slzy, Ktoré sú pre teba. Viem, že nemám bohvieaký talent na básne, ale k tejto ma niečo viaže a mám dojem, že každý je rád, keď mu občas dážď ukryje slzy, ktoré tečú po tvári :)

Comments

Pridať nový komentár

táto báseň ma vážne chytila za srdce, mne sa osobne opakovanie jedného riadku v básni páči :) a nemysli si že nemáš talent na básne, MÁŠ :) len píš dalej
Musím povedať, že sú to pekné myšlienky. Osobne nemám rád, keď sa niečo opakuje, v každom druhom riadku, ale dalo sa to stráviť. V podstate sa mi to páčilo. No hlavne tá myšlienka. ;-) Múze zdar! S pozdravom Dušan Damián.
Len vieš... všetkým nevyhovieš. Niekomu sa to páči, niekto to neznesie, druhým je to jedno. :) Ale aj tak ďakujem za komentár. :)
Viem... Ale Ja vravím väčšinou len za Seba. ;-) A mne sa to páči. :-)
V celku dobré, možno naj báseň od teba. (až na toho upíra :D ten ma vtedy pobavil :D) Jedine by som odporučila oddeliť strofy. Keď prvýkrát píšeš: "dážď ukryje slzy" a hneď nadväzuješ na : "dážď ukry mi slzy", dala by som tam medzeru. A potom zas keď ideš od: "nech nevidia slzy s nenávisťou", nadväzuješ opäť na: "dážď ukry mi slzy. Aj to by som rozdelila :) Pre mňa by to bolo zrozumiteľnejšie a myslím, že aj pre iných. Ja osobne verím, že básne nemusia byť nasekané do riadkov len po 4, alebo 6. Strofa môže mať koľkokoľvek riadkov - aspoň u mňa určite :) tak múza zdar :D:D

Prepáč, prepáč, prepáč :D Ja si hrozne mýlim mená :D Idem to opraviť :D A ďakujem :)

 

Prepáč, neviem to opraviť, pretože si mi na ten komentár odpovedala, vážne sa to už nestane :shy:

Myslím, že by si nemala pochybovať o svojom talente, :) určite ho máš :) nemáš za čo .. a len tak pre zaujíjavosť :) som Zuzka ;)

Tak... upír pobavil viacero ľudí a som tomu úprimne rada :D:D

A ďakujem za rady, určite si z nich niečo vezmem :)

Ďakujem Lucka a o tom talente by sa dalo hovoriť hodiny :D Možno mám talent, možno nie :) Ďakujem, ešte raz :)

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
48
Počet nazbieraných
4, 612
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť