1621
Kope vás múza
20.08.2009 - 12:28
8
151
1546

Priateľstvo

Moja bolesť sa nedá opísať, Je tvrdá a puká mi z nej srdce. Priateľstvo, ktoré bolo pre mňa všetkým, Puklo a viac ho nie je. Srdce mi krváca Krv sa leje v prudkých prúdoch Nedajú sa zastaviť A ja pomaly umieram. Z očí sa mi lejú slzy, Majú trpkú slanú chuť, Pomaly už nie som medzi ľuďmi, Zomieram a snažím sa zabudnúť. Táto báseň nemá zmysel, Priateľ už aj tak nie je, Moje srdce už nie je celé, A je mi jedno čo sa deje. Dúfam už len, Že sa všetko vráti späť, A priateľ, na ktorom záleží mi Odpustí duši previnenej A dá druhú šancu jej. P.S.: Takže, pridávam ešte jednu báseň, ku ktorej sa viaže jedna etapa môjho života. Báseň nie je dokonalá, ledva je tam nejaký rým, ale pre mňa veľa znamená. Chcela by som však poďakovať Zuzke, že verí, že sú moje básne dobré, napriek všetkému. Myslím, že vieme, o ktorú Zuzku sa jedná. :)

Comments

Pridať nový komentár

Chceš odborný posudok? :D Čítala si komentáre, ktoré som vyvesila k príspevkom tvojej kolegyni... myslím že má nick Neyma... Ak nie, prečítaj si, niečo podobné, by som teraz povedala aj tebe. Oslovila ma časť z tvojej básne, keď si odrazu zrýmovala tri riadky! To mám rada :D takéto skoky! nijaké predpisy :D:D:D (na tie som sa už vykašľala :D) "Priateľ už aj tak nie je, Moje srdce už nie je celé, A je mi jedno čo sa deje." Až na: "priateľ už aj tak nie je" namiesto toho priateľa by si mohla použiť niečo iné... originálne, možno niečo, čo vystihovalo váš vzťah... neviem, či mi rozumieš :) pokús sa písať netypicky, tak, ako to vystihuje teba, aby ťa tam bolo cítiť. Nech slová nie sú tvoje bariéry, pod ktorých tvar sa ty snažíš schovať... nie, oni ti majú pomôcť :) Máš talent, neboj :D len pracuj. Pa
Z teba je ale riadna kritička. :D:D:D Toto je teraz kompliment. Len nezabúdajme, že všetci sme tu kolegovia a sme na jednej lodi! ;-) A kolegyni Simke, :D Tvoja "nedokonalá báseň" je veľmi pekným dielkom... Ale čo som chcel povedať je, že píšeš na veľmi dobrej úrovni. Myslím, že máš na veľa a keď si čo to dokážeš vziať k srdcu aj z Majkinej kritiky, určite ju rýchlo dobehneš a nie len ju. (Takže Majka, pekne nám tu nachovaj konkurenciu! Nech je sranda. ;-))
Nieže si budete myslieť, že sa tu nad vás nejak snažím povýšiť!!! To je totálna blbosť :D keď sa pozriem naspäť na svoje básne, ktoré som písala ešte pred pár mesiacmi, chytám sa za hlavu!! A teraz, štýl akým píšem by niekomu mohol pripadať (a podľa mňa mnohým aj pripadá) totálne nezmyselný. No chcem povedať jednu vec :D:D:D Také vyznanie :D Štýl, ktorým píšem básne ma napĺňa. Páčia sa mi obrazy. nad ktorými môžem rozmýšľať, netypické prirovnania a šifry. A to všetko kvôli jednej stránke, na ktorej ma za moje diela s prepáčením tak zdrbali, že som nevedela kde je sever :D No verte, či nie, nehorázne ma to posunulo dopredu.

Takže, Majka ďakujem :) Ale čítala som ho, pretože so Zuzkou sme sa zoznámili na inom fóre, len som si trošku pomýlila jej meno :) A určite si rady vezmem k srdcu, pretože... ako som vravela mám rada hocakú kritiku, pretože tá ma posúva vpred a vďaka nej sa zlepšujem, ale neskutočne. A nad tým slovom porozmýšľam. Ďakujem :)

 S pozdravom Sima :)

Ja si beriem k srdu hocakú kritiku a preto svoje veci aj zverejňujem :D A aj tebe ďakujem :) Aj Majke samozrejme :D

 S pozdravom Sima :)

Simka, nemáš mi za čo dakovať :) napísala som ti iba pravdu, ani moje básne nie sú zdaleka dokonalé, ale preto neprestanem písať a to radím aj tebe :) táto báseň´sami veľmi páči už z toho hľadiska, že si v nej opísala etapu svojho života. Píš dalej :) Majka to si nemyslíme, aspon ja osobne nie, podla mna kritiku podávaš veľmi dobre, a dá sa z nej poučiť :) mám pocit akoby si aj mne chcela svojou kritikou pomôcť čo si veľmi cením :)

Hej hej... snažím sa buzerovať :D:D:D Mne dali pozitívne komentáre veľa v tom, že ma nadopovali chuťou tvoriť ďalej. Ale len poriadna kritika ma (až po nadopovaní) skutočne nakopla.

Keby som ti povedala: "Je to super," síce ťa to poteší, ale veľa by si si neodniesla. Len dievčatá, veľmi sa nespoliehajte :D:D:D aj ja viem byť nepríjemná :D Dušan je svedkom :D:D:D:D veď už som tu dosť dlho na tomto portáli :D No snažím sa s mierou, samozrejme. Nerada vyvolávam spory, lebo ma to potom mrzí.

Ja to neberiem ako buzeráciu, neskutočne ma vie vytočiť, ked mi niekto k mojej básni napíše alebo povie že je to dobré alebo že sa mu to páči a nič viac ... :( ja som typ človeka čo potrebuje počuť viac a nie iba jedno slovo :D

 

Už sa teším na takú riadnu kritiku od teba :) onedlho sem pridám moju prvú poviedku, ktorú som napísala :D tak Majka čakám kritiku ;)

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
48
Počet nazbieraných
4, 612
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť